- EEN NIEUWE GENERATIE MOTORFIETSEN -

De combinatie van een avontuurlijke uitstraling met veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

fotogroot1

The Honda X-ADV combineert de adventure spirit met all-round prestaties, gebruiksgemak en comfort voor stedelijk gebruik
en avontuurlijke ritten tijdens het weekend. Met een rechte rijhouding die voor een grotere zichtbaarheid zorgt en lange veerwegen
zodat zelfs het meest ruwe terrein geen probleem vormt.
Tegelijkertijd biedt de X-ADV het gemak van een vijfvoudig instelbaar windscherm en opbergruimte voor een offroad-stijl helm.

 

item9

Met de Smart Key aanwezig is er maar een druk op de startknop nodig om de motor te starten en het stuurslot vrij te stellen. Via twee schakelaars bedien je ook de opening van de tankdop en het zadel.

 

item8

Smart Key, blijft in de zak van de rijder en zorgt ervoor dat er geen sleutel meer nodig is voor de ontsteking, benzinedop of het zadel.

 

item11

DC-contactpunt.
Onder het zadel is er een 12V contactpunt te vinden.

 

item10

Een goed samenhangende lay-out met als centrale punten de snelheidsmeter en een ronde toerenteller, zorgen ervoor dat alle informatie duidelijk afleesbaar is voor de rijder. De visueel meest gezochte informatie is bovenaan en goed zichtbaar geplaatst, terwijl de overige informatie in logische volgorde aan de zijkanten terug te vinden is.

 

item12

In de 21 liter grote bagageruimte onder het zadel kun je gemakkelijk een integraalhelm kwijt. De ruimte is verlicht met een integraal LED.

 

item13

Handbeschermers van hard plastic - hetzelfde design als dat op de CRF1000L Africa Twin - leiden wind en regen af als je op de openbare weg rijdt en beschermen je handen tegen impact bij offroad-gebruik.

 

item15

Dubbele radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen bijten op 310 mm schijven en vermijden trillingen in de remwerking waardoor je een betere controle houdt bij hard remmen. 17" Voor en 15" Achter met SUS-bestendige spaken, banden met noppenprofiel en L-vormige luchtventielen.

 

item16

5-voudig instelbaar windscherm voor betere bescherming tegen wind en weer.

 

fotogroot2

Je horizonten zullen nooit meer dezelfde zijn...
Een combinatie van de adventure spirit met all-round prestaties, gebruiksgemak en comfort voor stedelijk gebruik en avontuurlijke ritten tijdens het weekend.