- ONMISBAAR VOORKOMEN -

Sinds 1975 stelt de Gold Wing de norm voor alle luxe toermotorfietsen.

 

item8

Als u een passende soundtrack zoekt voor uw legendarische reis, kunt u rekenen op het 80 W SRS-surroundsysteem met 6 speakers, zelfs op de snelweg. Hiermee kunt u MP3-, WMA- en AAC-muziekbestanden afspelen en verbinding maken met uw iPod®*, iPhone®* of USB-stick.
* iPod en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc.

 

item9

Zijn hart is de unieke, 1832 cc zescilinder boxermotor die een vloeiende vermogensafgifte en een royaal koppel levert met weinig vibratie, waardoor vermoeidheid van de rijder wordt geminimaliseerd en het rijplezier optimaal is.

 

item10

Op het Deluxe/DX-model zorgt het innovatieve airbagsysteem - het allereerste op een productiemotor - ervoor dat het geboden beschermingsniveau net zo indrukwekkend is als de motorfiets zelf.

 

item11

Op het Deluxe/DX-model beschikt het volledig geïntegreerde satellietnavigatiesysteem met het heldere, makkelijk af te lezen scherm over een receiver van de nieuwste generatie, voor een betere ontvangst en een betrouwbaardere navigatie.

 

model1

De voorkuip is speciaal ontworpen om meer bescherming te bieden tegen wind en slecht weer.
Als het weer echt slecht wordt, houden de handvatverwarming, het verwarmde zadel en de voetverwarming u lekker warm. Het windscherm is verstelbaar in zes verschillende hoogtes. Ineens voelen winterritten weer zomers aan.
De opbergvakken in de voorkuip, de topkoffer en de grotere zijkoffers van de Gold Wing bieden samen meer dan 150 liter aan bagageruimte. De speciaal vormgegeven bagageruimte is op afstand afsluitbaar.
Dankzij de motorfietsvinder via het claxon vindt u uw motor eenvoudig terug als u niet de enige bent.