- BELEEF MEER -

Een ware sensatie, elke keer weer. Alles wat je ooit zou wensen van een 125 cc scooter, en meer.

 

stad

Val op in de stad met een moderne mix van elegant vloeiende lijnen en agressief ogende, sportieve hoeken. Het dynamische design zorgt bovendien voor een goede bescherming tegen de wind op snelwegen, terwijl de premium full LED-verlichting een uniek vooraanzicht creƫert met een scherp randje. Het stereoscopische instrumentenpaneel maakt de look af met een lcd-display in negatief, dat met een rijke, diepe kleurtoon alle benodigde informatie weergeeft.

Overzichtelijk.

bediening

De snelheidsmeter en toerenteller zijn hoog geplaatst voor afleesgemak en worden verlicht door een lcd-display in negatief en een diepe kleurtoon. Het instrumentenpaneel bevat ook een grote lcd-klok, een brandstofmeter, een meter die het gemiddelde brandstofverbruik aangeeft, twee dagtellers en een kilometerteller.

 

opberg

De Forza 125 combineert premium styling met optimaal comfort en optimale functionaliteit. De opbergruimte onder het zadel heeft een inhoud van 48 liter en biedt plaats aan twee XL integraalhelmen. Het voorste handschoenenvakje, waar met gemak een flesje water in past, bevat een handige 12V-aansluiting die je onderweg kunt gebruiken voor het opladen van elektronische accessoires.

 

light

De krachtige LED-koplampen worden benadrukt door de LED-parkeerlichten, die zorgen voor een scherp randje en een unieke identiteit. De voorste richtingaanwijzers zijn hoog in de spiegelkappen bevestigd, de stereoscopische LED-achterlichten zorgen voor een hoge zichtbaarheid.

 

zadel

Het diep geprofileerde zadel houdt de rijder in een veilige en comfortabele zitpositie, die dankzij de zadelhoogte van 780 mm een uitstekend zicht heeft op de weg. Hij is bovendien lekker ruim, met genoeg plek voor zowel rijder als passagier.

 

scherm

Voor optimaal comfort en een goede bescherming tegen de wind, is het windscherm in 6 posities te verstellen, met een maximaal bereik van 120 mm. Zo kun je het makkelijk aanpassen op gebruik bij hogere snelheden en in stadsverkeer, en natuurlijk op jezelf.