- GEEN BEPERKINGEN -

De CBR500R heeft dezelfde scherpe stijl en prestatietuning als de Fireblade.

 

item9

Rij supercomfortabel door het stadsverkeer dankzij het verbeterde schakelsysteem van de CBR500R. Het schakelen gaat veel soepeler, met een extra sportief schakelpatroon voor het complete bereik.

 

fotowrapper

De CBR500R is uitgerust met onze betrouwbare 500 cc inline tweecilindermotor. De stoere vormgeving van de body wordt gecombineerd met een verbeterde tuning voor extra spannende raceprestaties. En bovendien heb je genoeg aan een A2-rijbewijs.Het resultaat is dat de CBR500R met zijn scherpe profiel prat kan gaan op een stoere aanwezigheid op de weg en verbeterde aerodynamische vormgeving.
Maar het is niet alleen de buitenkant: binnenin zit een watergekoelde 500 cc parallelle tweecilindermotor die is afgesteld op een constant vermogen, de transmissie heeft nog sportievere overbrengingsverhoudingen en de vering is afgesteld voor een strakke en soepele wegligging.

 

 

item11

De geweldige nieuwe LED-koplampen en -achterlichten geven de CBR500R 's nachts een onverschrokken profiel. Maar het gaat niet alleen om stijl – je bent goed te zien op de weg en hebt zelf ook beter zicht.

 

item10

Met de verstelbare remhendels kies je in vijf stappen de juiste positie voor je handen. Zo kun je je helemaal richten op het rijden.

 

item13

Doordat we de achterdemper groter hebben gemaakt en gaten hebben gemaakt in de uitlaatpijp, past de brul van de CBR500R nu perfect bij de power van de motor.

 

item12

Een rondje door de stad of een rit op de snelweg? Met de veervoorspanning van de CB500F kun je de voorvering aanpassen aan je bestemming voor maximaal comfort.