- VOEL JE VRIJ -

De Vision 50 is niet alleen jouw scooter, maar betekent ook jouw onafhankelijkheid

 

vision2

Zijn motor mag dan klein zijn, zijn prestaties zijn dat allerminst. De 50 cc viertaktmotor met brandstofinspuiting staat garant voor Honda's wereldberoemde betrouwbaarheid, is bovendien zeer zuinig en voldoet aan de EURO 3-uitstootnormen. Een druk op de knop voor de elektrische start en je bent weg. Ga je het drukke stadsverkeer in, dan wil je graag in veilige handen zijn. Honda’s Combined Braking System (CBS) koppelt de voor- en achterrem aan elkaar. Zelfs als je een beginner bent en overvallen wordt door bijvoorbeeld een bui, kom je veilig tot stilstand dankzij de CBS-remmen van de Vision 50.

 

wiel

De Vision 50 beschikt over Honda’s Combined Braking System (CBS), dat de voorrem koppelt aan de achterrem om snel en stabiel te kunnen remmen, ongeacht de hoeveelheid ervaring van de berijder of de wegomstandigheden. De optionele stickersets geven hem een extra sportieve uitstraling.

 

man

Het zadel van de Vision 50 is ergonomisch vormgegeven en biedt je genoeg beenruimte. Ook op- en afstappen gaat heel makkelijk. Hij is lekker hanteerbaar dankzij de slimme geometrie van het chassis en het rijklaargewicht van slechts 100 kg.

 

kont1

De Vision 50 is zeer comfortabel voor zowel de berijder als de passagier, en dankzij zijn compacte afmetingen is hij heerlijk wendbaar op drukke plekken. 14" wielen van de Vision 50 zorgen voor een stabiele wegligging en wendbare prestaties.

 

onroad

De sterke viertaktmotor met PGM-Fi brandstofinspuiting en elektrische start staat garant voor betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een efficiënt brandstofverbruik. (The Vision 50 is afgebeeld met de optionele Safari bodystickerset.)

 

kont

De strakke, dynamische lijnen geven de Vision 50 een stoere, eigentijdse stijl met onmiskenbare visuele hints naar andere, grotere scooters in het aanbod van Honda. Het geïntegreerde achterlicht en de richtingaanwijzers achter geven de achterkant van de machine een strakke en complete uitstraling.

 

helm

Onder het zadel vind je genoeg ruimte om je helm, je winkeltassen of andere belangrijke spullen in op te bergen. Voor nog meer gemak biedt het voorscherm twee extra onafgedekte opbergruimtes. Nog meer ruimte nodig? Er is een topkoffer met een inhoud van 35 liter verkrijgbaar als optie.

- AGILITY 50 CITY 50 MMC 12 -

Dankzij deze lenige Agility-scooter, kan je over de stad heersen.

 

kymco3

Alle kwaliteiten van de Agilty behoudend, is de City versie uitgerust met 16 duim banden, schijfremmen voor en achter (voor de 125cc) en een vering met dubbele schokdempers.Naast een elegante en moderne bedieningsinstrumenten, biedt de Agility City u ook een aangenaam en comfortabel zadel.Het instrumentenbord oogt meer elegantie.Een slimme Agility beschikkend over behendigheid en een verhoogde veiligheid.
Dankzij deze lenige Agility-scooter, kan je over de stad heersen. Met zijn nieuw design en nieuwe uitrusting, nieuwe generatie van de Agility op geen enkele manier zijn afkomst. De Agility saga gaat verder.

 

item2

 

item1

 

item3

 

item4

 

item6

 

item5